24 uur per dag zorg in de laatste fase van het leven

Met ons nieuwe product kunnen we er in bijna alle gevallen voor zorgen dat u thuis kunt blijven om te sterven met – indien u dit wenst – 24 uur per dag een verzorgende om u heen.

De zorg is er op gericht om het u en uw omgeving zo comfortabel als mogelijk te maken. Dat betekent dat u bij de lichamelijke verzorging geholpen kan worden, maar ook dat er andere taken in uw huis of binnen uw gezin kunnen worden gedaan. Zo kan de zorg voor het huishouden worden overgenomen en bijvoorbeeld ook boodschappen worden gedaan. Ook kunnen wij ondersteuning bieden wanneer er kinderen in het gezin zijn. We inventariseren uw wensen uitgebreid en passen daar onze dienstverlening op aan. 

Een veilig gevoel

Doordat er 24 uur per dag een medewerker aanwezig is heeft u de veiligheid van de zorg om u heen direct op het moment dat u daar behoefte aan heeft.  De medewerker heeft sterkte affiniteit met de specifieke kenmerken van zorg in de laatste levensfase. Ze kunnen uw medicatie verstrekken en zo nodig extra expertise inschakelen indien dit noodzakelijk is. Er wordt gestreefd naar een klein, vast team van drie verzorgenden om de zorg te verlenen. Zij wisselen elkaar gedurende de week af. Een verzorgende blijft maximaal 48 uur aaneengesloten bij u in huis.

Wat is er nodig?

De verzorgende is 24 uur bij u in de woning. Dit betekent dat er voor de verzorgende een bed ter beschikking moet zijn. Dit mag een opklapbed zijn. Voor beddengoed zorgt de verzorgende zelf. De maaltijdverzorging wordt in overleg met u geregeld.

Om gebruik te kunnen maken van 24-uurszorg dient u een specifieke indicatie vanuit het CIZ te hebben. Wij kunnen u helpen met het aanvragen hiervan. Belt u ons gerust op voor meer informatie.

Please follow and like us:
LinkedIn