ZZP’ERS GEZOCHT VOOR NIVEAU 2

Voor verschillende opdrachtgevers in Rotterdam zijn wij op zoek naar helpende niveau 2. Wil je werken in een gezellig team in een verpleeghuis of wonen met zorg locatie neem dan direct contact met ons op. Verder zijn wij voor verschillende particuliere klanten op zoek naar huishoudelijk verzorgende waarvoor een schoon en gezellig huis en een gezellig contact van belang is. Heb je belangstelling schrijf je zo spoedig mogelijk in dan nemen wij contact met je op.

 

ZZP’ERS GEZOCHT IN DE GEHANDICAPTENZORG

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende opdracht in de gehandicaptenzorg dan is Easypool Zorg aan Huis naar jou op zoek. Voor een grote opdrachtgever zijn wij op zoek naar SPW’ers, SPH’ers, verpleegkundige niveau 4 en 5 en naar begeleiders. De werkzaamheden zijn begeleiden van cliënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen. De opdracht is voor langere termijn. De diensten worden in overleg met je afgesproken. Spreekt bovenstaande je aan en wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jij wilt toch ook voldoen aan de voorwaarden als ZZP’er om 3 verschillende opdrachtgevers te hebben. Dit is je kans om dit te realiseren. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen op telefoonnummer 010-282 66 62 of mailen naar info@zorgaanhuis.nl. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Ook kun je via de website easypool-zorgaanhuis.nl je zelf aanmelden door op de knop linksboven te klikken.

VERPLEEGKUNDIGE NIVEAU 4 MET INDICEREN

Voor een grote opdrachtgeven in Rotterdam zijn wij met spoed op zoek naar verpleegkundige niveau 4 met indiceren. Het is voor 4-5 dagen per week in het Centrum van Rotterdam. Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur op telefoonnummer 010-2826662.

GEZOCHT: ZZP’ERS GEHANDICAPTENZORG

Ben jij op zoek naar een leuke én uitdagende opdracht in de gehandicaptenzorg?
Dan is Easypool Zorg aan Huis naar jou op zoek!

Voor een opdrachtgever in Zeeland zijn wij met spoed op zoek naar SPW’ers, SPH’ers, verpleegkundige niveau 4 en 5 en naar begeleiders.
De werkzaamheden zijn binnen instellingen maar ook begeleiding aan huis behoort tot de mogelijkheden. De opdracht is voor langere termijn. In overleg wordt bepaald wat passend is bij de wensen van zowel opdrachtgever, als bij jou als ZZP’er.

Jij wilt toch ook voldoen aan de voorwaarden als ZZP’er om 3 verschillende opdrachtgevers te hebben? Dit is je kans om dit te realiseren.

Spreekt bovenstaande je aan en wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen op telefoonnummer 010-282 66 62 of mailen naar info@zorgaanhuis.nl. Of meldt je aan via onze website: easypool-zorgaanhuis.nl. Laat je gegevens achter door linksboven te klikken op ‘aanmelden ZZP’er’. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

ZZP’ERS GEZOCHT

Voor verschillende opdrachtgevers is Easypool Zorg aan huis op zoek naar doorplanners. Dit betekent garantie inzet uren voor geheel 2018. Ben je verzorgende 3AG, verzorgende 3IG of verpleegkundige en op zoek naar een opdracht in een vast team om mee te werken aan stabilisatie en kwaliteit dan zijn wij op zoek naar jou. Wij kunnen deze opdrachten aanbieden in Rotterdam, Breda en Goeree Overflakkee bij verschillende opdrachtgevers. Jij wilt toch ook voldoen aan de voorwaarden als ZZP’er om 3 verschillende opdrachtgevers te hebben. Dit is je kans om dit te realiseren. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen op telefoonnummer 010-282 66 62 of mailen naar info@zorgaanhuis.nl. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Ook kun je via de website easypool-zorgaanhuis.nl je zelf aanmelden door op de knop linksboven te klikken.

 

LinkedIn