GEZOCHT: ZZP’ERS GEHANDICAPTENZORG

Ben jij op zoek naar een leuke én uitdagende opdracht in de gehandicaptenzorg?
Dan is Easypool Zorg aan Huis naar jou op zoek!

Voor een opdrachtgever in Zeeland zijn wij met spoed op zoek naar SPW’ers, SPH’ers, verpleegkundige niveau 4 en 5 en naar begeleiders.
De werkzaamheden zijn binnen instellingen maar ook begeleiding aan huis behoort tot de mogelijkheden. De opdracht is voor langere termijn. In overleg wordt bepaald wat passend is bij de wensen van zowel opdrachtgever, als bij jou als ZZP’er.

Jij wilt toch ook voldoen aan de voorwaarden als ZZP’er om 3 verschillende opdrachtgevers te hebben? Dit is je kans om dit te realiseren.

Spreekt bovenstaande je aan en wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen op telefoonnummer 010-282 66 62 of mailen naar info@zorgaanhuis.nl. Of meldt je aan via onze website: easypool-zorgaanhuis.nl. Laat je gegevens achter door linksboven te klikken op ‘aanmelden ZZP’er’. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

ZZP’ERS GEZOCHT

Voor verschillende opdrachtgevers is Easypool Zorg aan huis op zoek naar doorplanners. Dit betekent garantie inzet uren voor geheel 2018. Ben je verzorgende 3AG, verzorgende 3IG of verpleegkundige en op zoek naar een opdracht in een vast team om mee te werken aan stabilisatie en kwaliteit dan zijn wij op zoek naar jou. Wij kunnen deze opdrachten aanbieden in Rotterdam, Breda en Goeree Overflakkee bij verschillende opdrachtgevers. Jij wilt toch ook voldoen aan de voorwaarden als ZZP’er om 3 verschillende opdrachtgevers te hebben. Dit is je kans om dit te realiseren. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen op telefoonnummer 010-282 66 62 of mailen naar info@zorgaanhuis.nl. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Ook kun je via de website easypool-zorgaanhuis.nl je zelf aanmelden door op de knop linksboven te klikken.

 

Gezocht: verzorgende 3 IG en verpleegkundige !

ZZP-er in de zorg en op zoek naar uitdagende opdrachten? Easypool Zorg aan Huis is op zoek naar Verzorgende 3 IG en verpleegkundige voor diverse opdrachten. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via 010 282 66 62.

Thuiszorg routes in Rotterdam en omgeving

Ben jij een zzp-er en wil je graag werken in de Thuiszorg? Meld je dan snel aan via onze website!

Easypool Zorg aan Huis is opzoek naar ZZP-ers die interesse hebben in Thuiszorg routes in Rotterdam en omgeving.

Ben jij in het bezit van een helpende niveau 2+/verzorgende 3 AG of een verzorgende 3 IG diploma? En heb je eigen vervoer ( fiets/auto ), dan horen wij graag van je!

Laat je gegevens achter via onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie, neem contact op via 010 282 66 62

Verzorgende 3 IG gezocht voor palliatieve zorg in heel Nederland

Onze palliatieve dienstverlening groeit sterk. Daarom zoeken we verzorgende 3 IG / verpleegkundige  die het mooi werk vinden om te zorgen voor mensen in de laatste levensfase.

Voldoe je aan onderstaand profiel?
* Je bent verzorgende 3 IG of verpleegkundige.

* Je hebt affiniteit voor palliatieve zorg

* Je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar  voor meerdere diensten achter elkaar

* Je hebt geen bezwaar om te reizen ( Groningen, Friesland, Drenthe, Limburg)

Dan ben jij degene die wij zoeken!

 Kijk op de pagina: Hoe kom ik in aanmerking? Wil je jezelf direct aanmelden, doe dit dan via deze link!

LinkedIn