Over ons

Easypool brengt samen
Easypool Zorg aan Huis is een bemiddelingsbureau voor zorg aan huis. Vanaf 2003 bemiddelt Easypool tussen zelfstandige zorgverleners en opdrachtgevers.

Easypool luistert
Bij Easypool Zorg aan Huis staat de keuzevrijheid van de klant centraal. Easypool adviseert en organiseert, maar de klant beslist! Easypool zoekt en vindt bij elke zorgvraag een passende zorgverlener.

Wij geloven in een lage overhead
Onze aanpak is gebaseerd op onze kernwaarden: Luxe, Eenvoud en Maatwerk. Easypool gelooft in een kleine en wendbare organisatie. We kiezen voor korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Onze zorgbemiddelaars kennen de zorgverleners. Bovendien hebben ze zelf ook in de zorg gewerkt. Daardoor zijn ze expert in de werving en selectie van zorgverleners. En in het bemiddelen, adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers.

Vraaggerichtheid staat voorop
Bij alles wat wij doen, staat de vraag van de klant voorop. De klant bepaalt zelf samen met de zorgverlener de invulling van de zorg. Zo kunnen we snel inspringen op de situatie van de klant. In het belang van klant en zorgverlener houden we ons op de achtergrond. Wij zijn betrokken, maar de relatie tussen klant en zorgverlener staat centraal.

Professionaliteit is voorwaarde voor kwaliteit
Wij hanteren strenge kwaliteitseisen. De zorgverleners zijn deskundig, ervaren, betrouwbaar en betrokken. Ze hebben bewezen zelfstandig te kunnen werken. Toch werken ze niet alleen. Easypool ondersteunt de zorgverleners. Ook bieden we een platform voor collegiaal overleg en bijscholingsmogelijkheden.

Werkgebied
Easypool is voornamelijk actief in West-Nederland. Zorgverleners zijn werkzaam in onder andere Alblasserdam, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Barendrecht, Breda, Capelle a/d IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Haarlem, Hoek van Holland, Leiden, Papendrecht, Rijswijk, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Spijkenisse, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer.

Binnen- en buitenland
Kinderzorg, 24-uurszorg en nachtzorg kunnen we in heel Nederland verzorgen. Zorg en/of begeleiding tijdens de vakantie is mogelijk in binnen- en buitenland. Wordt een patiënt per vliegtuig gerepatrieerd? Dan behoort verpleegkundige begeleiding onderweg ook tot de mogelijkheden.

Vacatures bij Easypool

Op dit moment zijn er bij Easypool geen vacatures voor zorgbemiddelaar of zorgondersteuner. Wel zijn er altijd mogelijkheden om als zzp’er via Easypool aan de slag te gaan.

LinkedIn