Onze professionals

Wij bemiddelen diverse professionals. Hierbij kunt u denken aan huishoudelijke hulpen, verzorgenden en verpleegkundigen.

U bepaalt wie er over de vloer komt

Bij Easypool luisteren we goed naar úw wensen. U bepaalt hoe u wordt ondersteund, op welke tijd en op welke manier. Van klanten horen wij dat ze graag een vast gezicht over de vloer krijgen die hen breed kan ondersteunen. Of dat nu is met persoonlijke verzorging, verpleging of gewoon met het uitvoeren van uw hobby’s. In de reguliere thuiszorg is het gebruikelijk dat verschillende mensen, verschillende taken uitvoeren. Verder is reguliere thuiszorg veelal beperkt tot alleen zorgtaken. Wij kunnen u helpen een vast gezicht te vinden die alle taken die u wenst kan uitvoeren. Onze insteek daarbij is: er is geen wens, die niet vervuld kan worden. Wij zoeken zeer gericht naar zorg- en dienstverlenende mensen die passen bij uw profiel en wensen. We begeleiden het proces zorgvuldig en houden contact met u om te toetsen of u tevreden bent. Zo niet, dan zoeken wij een andere professional voor u. Want: u bepaalt zélf.

Een hoge kwaliteitsstandaard

De professionals die Easypool bemiddelt, hebben:

  • Jaren ervaring
  • Geldige diploma’s en certificaten
  • Goede referenties
  • Een flexibele instelling

Easypool vindt bij elke vraag een passende zorg- en/of dienstverlener. Dat is mogelijk, doordat we onze zorg- en dienstverleners zorgvuldig hebben gescreend en persoonlijk kennen. ‘Passend’ is een zorg- en/of dienstverlener binnen uw budget; bij u in de buurt; met de juiste ervaring; en met een prettige persoonlijkheid. En misschien zijn er nog andere voorwaarden waaraan uw zorgverlener moet voldoen. U zegt het maar. Dan gaan wij voor u op zoek.

LinkedIn