De voordelen van werken via Easypool

Ben je zzp’er in de zorg of wil je zzp’er worden? Easypool bemiddelt jou graag met een passende opdrachtgever! Neem gerust contact op voor informatie.

De voordelen van werken via Easypool zijn:

De vrijheid van een zzp’er in de zorg
Je kiest zelf je opdrachten (bij zowel particulieren als zorginstellingen). Ook bepaal je zelf je beschikbaarheid. Je bent vrij in je tijdsbesteding, zodat je persoonlijke aandacht kan geven aan cliënten.

Opdrachten die aansluiten bij jouw interesses en capaciteiten
Easypool brengt je in contact met opdrachtgevers. We staan in voor een goede match. We brengen jouw wensen in kaart en zoeken een opdracht, die aansluit bij je interesses en capaciteiten.

Een flinke verlichting van je administratieve lasten
Je kunt bij ons terecht voor:

  • Verzorging van overeenkomst en facturen
  • Declaratieformulieren, die de urenverantwoording vereenvoudigen
  • Informatie over belastingaangifte en verzekeringen en doorverwijzing naar bedrijven of instellingen die je kunnen adviseren hierover.
  • Een check van je ID, BIG-registratie en inschrijving bij de KvK.

Easypool ondersteunt dus bij je administratieve taken. Jij kunt je daardoor focussen op je doel: goede zorg verlenen.

De kans om totaalzorg te leveren
Je krijgt de kans totaalzorg te leveren (bijv. verzorging én verpleging of verzorging én huishoudelijke hulp). Het werk is dus afwisselend.

Geen concurrentiebeding
Je bent vrij om, terwijl je via Easypool werkt, ook via andere bureau’s te werken.

Aantrekkelijke verdiensten
Werk je voor een particulier? Dan komen jij en de opdrachtgever zelf een tarief overeen, dat past binnen onze minimum- en maximumtarieven. Als je wilt, onderhandelen wij namens jou over de prijs. Werk je voor een zorginstelling, dan bedingt Easypool een aantrekkelijk tarief voor je. Als je meer dan 50% van je werktijd werkt als zzp’er, heb je fiscale voordelen. De kosten voor de dienstverlening van Easypool zijn in de meeste gevallen belasting aftrekbaar.

LinkedIn